[paev-auth-btn]
[paev-auth-btn]

فهرست مطالب

آموزش انواع بازی با ورق پاسور + بررسی و معرفی

بازی با ورق پاسور

معرفی انواع بازی با ورق

بازی با ورق، از جمله بازی حکم، شلم، 4 برگ و سایر انواع، در کشور ایران مورد توجه زیادی قرار دارند. این بازی‌ها سال‌ هاست که توانسته‌اند جایگاه خود را در میان بازی‌های سرگرم‌کننده و محبوب مردم ایران حفظ کنند. جذابیت اصلی این بازی‌ها، همراهی و تفریح گروهی در طول یک بازی است که این موضوع باعث شده تا هنوز هم پرطرفداری خود را حفظ کنند.

از آنجایی که این بازی‌ها معمولاً به صورت گروهی یا دونفره انجام می‌شوند، ارتباط اجتماعی و رقابت بین بازیکنان، سبب می‌شود تا همیشه جذابیت خود را حفظ کنند و بازیکنان را به خود جلب کنند. همچنین، استراتژی‌ها و حرکات مختلفی که در هر بازی وجود دارد، باعث می‌شود تا همیشه یک جنبه چالش‌بازی و هیجان‌انگیز در این بازی‌ها باقی بماند.

با اینکه سال‌ها از زمان شروع بازی‌ های پاسور می‌گذرد، اما هنوز هم توانسته‌اند جذابیت و پرطرفداری خود را حفظ کنند و بخش مهمی از سرگرمی‌ها و تفریحات افراد در ایران باشند.

بازی حکم چهار نفره

بازی ریم

بازی حکم، یکی از پرطرفدارترین بازی‌ها در کشور ایران است، به‌طوری که کمتر کسی وجود دارد که با این بازی آشنا نباشد و نحوه انجام آن را نداند.

اصلی‌ترین نسخه از بازی حکم، یک بازی 4 نفره می‌باشد. با گذر زمان، ورژن‌ های 2 و 3 نفره این بازی نیز طراحی شده‌اند. در ابتدا یک حاکم مشخص می‌شود و سپس حاکم بازی یک خال را به عنوان حکم مشخص می‌کند که در طول آن دور از بازی خال مشخص شده است. از تمام خال‌های دیگر بازی، خال مشخص شده ارزش بیشتری دارد و کوچکترین خال حکم می‌تواند با ارزش‌ترین کارت را از خال‌های دیگر سر کند.

این بازی در کل 7 دست دارد و تیمی است، که تیمی که زودتر به امتیاز 7 برسد، برنده این بازی می‌شود. رسانه فلاپ باز یک مقاله کامل در رابطه با بازی حکم طراحی کرده است که جزئیات بیشتری را در مورد این بازی فراهم می‌کند.

بازی شلم

بازی شلم نیز یک بازی 4 نفره است که با پاسور انجام می‌شود. این بازی می‌تواند به عنوان یک ورژن پیچیده‌تر از بازی حکم در نظر گرفته شود، زیرا شباهت‌ های زیادی با حکم دارد.

در بازی شلم، بازیکنان به گروه‌های 2 نفره تقسیم می‌شوند و پس از دریافت کارت‌ های خود، شروع به خواندن امتیازی می‌کنند که می‌توانند از امتیاز کل 165 بگیرند.

بعد از خوانده شدن اولین امتیاز، بازیکنان بعدی باید امتیاز بیشتری از امتیازی که قبلی خوانده است، بخوانند. به عبارت دیگر، بازیکن بعدی باید امتیاز بالاتری از امتیاز قبلی (که مثلاً 115 بود) بخواند، به عنوان مثال 125.

خواندن این امتیازها باید بر اساس کارت‌هایی که در دست دارند انجام شود. بازیکنی ممکن است دستی نادرست داشته باشد که نمی‌تواند با کارت‌هایی که در دست دارد، امتیاز بخواند. در این صورت، او می‌تواند امتیاز نخوانده و پاس دهد.

در پایان، وقتی همه بازیکنان پاس داده‌اند، کسی که بیشترین امتیاز را خوانده است، به عنوان حاکم مشخص می‌شود و بازی شروع می‌شود. این بازی با توجه به مکانیزم خواندن امتیازها و استفاده از کارت‌ها برای این امر، پیچیده‌تر از برخی بازی‌های سنتی پاسور است.

چهار برگ

به دلیل آسان و ساده بودن بازی چهار برگ. این بازی هم میان بزرگ سالان و هم میان کودکان نیز بازی می شود بازی چهار برگ را به اسم بازی 11 برگ نیز می شناسند. زیرا امتیاز 11 در این بازی یکی از قوانین مهم این بازی می باشد.

ابتدا به هر بازیکن 4 برگ داده می شود و در زمین بازی نیز 4 برگ به صورت رو و آشکار قرار داده می شود.

بازیکنان باید تلاش کنند با عددی که در دست دارند و به وسیله اعدادی که روی میز بازی نمایان شده است بتوانند عدد 11 را بسازند و کارت ها را برای خودشان بردارند.

بعد از اتمام ورق های کل بازی بازیکنان شروع به شمارش کارت هایی که برداشته اند می کنند و هر کس که امتیاز بیشتری از این کارت ها دریافت کرده باشد برنده این بازی است.

بازی جوکر

بازی ریم

در بازی جوکر، که با استفاده از کارت‌ های جوکر انجام می‌شود، معمولاً یک کارت‌بازی با حرکت و اتفاقات جذاب و متفاوت است. این بازی می‌تواند با تعداد نفرات مختلف انجام شود و دارای قوانین مشخصی است که بازیکنان برای بهبود شانس و پیروزی باید آن‌ها را رعایت کنند.

در بازی با شخص کناری، هر بازیکن به صورت اتفاقی یک کارت از نفر کناری خود را برمی‌دارد و سعی می‌کند با این کارت‌ها، دست خود را خالی کند و کارت جوکر را به دست آورد. با استفاده از کارت‌ هایی که از دست دیگران می‌گیرید، باید دست‌هایتان را ترتیب دهید تا بتوانید جفت کارت‌ ها را بر روی زمین بیاندازید و با کسب کارت جوکر، به برنده‌شدن نزدیک شوید.

این بازی با تکرار حرکات کشیدن کارت از نفر کناری و رد دست بین بازیکنان ادامه می‌یابد تا زمانی که همه دست‌ها خالی شده و تنها یک کارت جوکر باقی مانده باشد. شخصی که در پایان کارت جوکر را در اختیار دارد، به عنوان برنده بازی اعلام می‌شود.

این بازی از تصادف و استراتژی‌های بازیکنان بستگی دارد و می‌تواند به دلایل مختلف مانند سرگرمی و تفریح یا تقویت هوش و استدلال انجام شود.

بازی بلک جک

بازی 21 یا همان بلک جک، واقعاً یکی از بازی‌ های است که همواره سرگرمی و شادی را به همراه داره. این بازی با کارت‌ های پاسور و استراتژی‌ های مختلفی که می‌توانید برای بازی آن به کار ببرید، به یک تجربه سرگرم‌کننده و چالش‌بازی تبدیل می‌شه.

با اینکه ممکنه به نظر بیاد که هدف بازی نزدیک شدن به عدد 21 هست، اما وقتی دقت کنیم می‌بینیم که این بازی تنوع زیادی داره و هر دست به شکل مخصوص خودش می‌تونه باشه. از آنجایی که انتخاب‌ها و موقعیت‌ های مختلفی در طول بازی پیش میاد، همیشه باید استراتژی مناسب رو در هر دست انتخاب کنیم.

استراتژی‌ها و ترفند های این بازی می‌تونه مهارت و مسلط بودن به جزئیات کارت‌ها باشه. برای مثال، کنترل کارت‌هایی که از دست حریف دیده می‌شه و تصمیم‌گیری‌هایی که بر اساس اونها انجام می‌شه می‌تونه تفاوت بزرگی در نتیجه بازی ایجاد کنه.

در واقع، این ترکیب از استراتژی و شانس باعث میشه هیجان بازی همیشه حفظ بشه و هیچ بازی 21 به همان شکل یکسانی پیش نمیاد. تسلط بر مهارت‌ های بازی و دید کلی به موقعیت‌ها می‌تونه تاثیر بسزایی در پیروزی داشته باشه.

هفت خبیث

بازی هفت خبیث یا همان هفت خال یکی از بازی‌ های محبوب و پرطرفدار در جمع خانواده‌ها و دوستان است. این بازی از 3 نفر به تعداد دلخواهی قابل بازی است، اما برای بازی کردن بهتر است که تعداد کارت‌های پاسور مورد نیاز در اختیار بازیکنان باشد، معمولاً یک پک کامل 52 کارته.

هدف این بازی این است که با رها کردن کارت‌ های خود و برداشتن کارت‌های روی زمین، دست خود را خالی کرده و برنده شوید. نام گذاری این بازی به “هفت خبیث” به دلیل این است که اگر کسی در حین خالی کردن دستش، عدد 7 را بر روی زمین بیاندازد، نفر بعدی باید به عنوان جریمه 2 یا 3 کارت را برداشته و دست خود را بزند.

اگر چند نفر پشت سر هم عدد 7 را بیاندازند، شخصی که دستش کارت عدد 7 نیست، باید بر اساس تعداد 7 های متوالی که پشت سر هم روی زمین افتاده، 2 یا 3 کارت به عنوان جریمه بگیرد. این قانون باعث می‌شود که کنترل کارت‌ها و استراتژی در بازی مهم باشد و بازیکنان باید دقت کنند که کارت‌های خود را بهترین شکل ممکن رها کنند تا از جریمه‌ها جلوگیری کنند و دست خود را سریع‌تر خالی کنند.

بازی ریم

بازی ریم

بازی ریم، یک بازی تطبیقی پاسور است که مهارت در ترتیب دادن کارت‌ها بر اساس رنگ و شماره آنها را مورد نیاز قرار می‌دهد. در این بازی، هدف شما این است که کارت‌ های دستتان را بهترین شکل ممکن در چندین دست به ترتیب عددی و رنگی مرتب کنید و در عین حال کارت‌ هایی که برایتان مفید نیستند را از دست بیرون بیاندازید.

بازی ریم، از نگاه اولیه ممکن است ساده به نظر برسد، اما وقتی شروع به بازی می‌کنید، می‌فهمید که نیاز به استراتژی و تصمیم‌گیری درست دارید. شما باید به طور هوشمندانه کارت‌ های خود را ترتیب دهید و دنباله‌ هایی از کارت‌ های متوالی با حداقل 3 یا 4 کارت از یک خال بسازید.

این بازی، مغز شما را به چالش می‌کشد و باید به صورت مداوم تصمیم‌ های مهمی در مورد کارت‌ هایی که در دستتان هستند بگیرید تا در طول بازی به نتیجه دلخواه برسید. به دلیل پیچیدگی‌ های استراتژیکی که دارد، همیشه می‌تواند یک تحول جذاب و چالش‌باز باشد.

بازی بی دل

بازی بی دل یا همان بانوی سیاه یا مار سیاه، یک بازی تاکتیکی و استراتژیک است که می‌تواند با 3 یا 4 نفر انجام شود. در این بازی، هدف شما این است که دست خود را از خال دل (قلب) خالی کنید، زیرا هر کدام از این کارت‌ها امتیاز منفی را به شما می‌دهند. بی دل یا ماریای سیاه که 13 امتیاز منفی دارد و خال دل هم 1 امتیاز منفی به حساب می‌آید.

شروع بازی با دادن 3 کارت به نفر سمت راست و گرفتن 3 کارت از نفر سمت چپ شما آغاز می‌شود. هر نفر در هر دور باید یک کارت از دست خود را بر روی میز بیاندازد. با توجه به قوانین بازی، باید کارت‌هایی را که در دست دارید به صورت استراتژیک و با دقت بیاندازید تا به سرعت از خال‌ های دل خود خلاص شوید و به امتیاز منفی 100 برسید.

این بازی، با ترکیبی از استراتژی و شانس، می‌تواند موقعیت‌ های جالب و چالش‌بازی ایجاد کند و از جمله بازی‌ هایی باشد که با دوستان و خانواده می‌تواند لحظات شاد و خاطره‌سازی را به وجود بیاورد.

بازی بلوف

بلوف یک بازی سرگرم‌کننده و تاکتیکی است که می‌تواند در جمع‌ هایی با تعداد نفرات بیشتر به عنوان یک گزینه جذاب برای وقت گذرانی باشد. این بازی بر اساس توانایی شما در فریب دادن یا تشخیص دروغ دیگران بر روی کارت‌های خود تمرکز دارد.

هر بازیکن در نوبت خود باید دو کارت با یک شکل را بر روی میز بیاندازد. اما می‌تواند به دو صورت این کار را انجام دهد: واقعاً دو کارت با همان شکل در دست داشته باشد و آن‌ها را بر روی میز بیاندازد، یا بلوف بزند و در واقع کارت‌هایش جفت نباشند.

باقی‌مانده از بازیکنان حالت را تشخیص می‌دهند، که آیا بازیکن واقعاً دو کارت یک شکل دارد یا بلوف زده است. اگر ادعای بازیکن قبول شود و واقعاً دو کارت با همان شکل در دست داشته باشد، تمامی کارت‌ های روی میز به او داده می‌شود. اما اگر دیگران با اشتباه به ادعای بازیکن تصمیم بگیرند و او بلوف زده باشد، تمامی کارت‌ هایش به عنوان جریمه به دیگران داده می‌شود.

این بازی از طریق تحلیل و فهم عملکرد و رفتار دیگران بر روی کارت‌ های خود، مهارت و استراتژی ذهنی را تقویت می‌دهد و می‌تواند برای گذراندن زمان در جمعیت‌ های بزرگ و سرگرم‌کننده باشد.

بهترین بازی با ورق پاسور برای ایرانیان

بازی با ورق پاسور یکی از محبوب‌ترین سرگرمی‌ها در میان ایرانیان است و بهترین بازی در این زمینه بی‌شک حکم است. حکم، که به عنوان یک بازی تیمی شناخته می‌شود، در بسیاری از محافل خانوادگی و دوستانه جایگاه ویژه‌ای دارد. این بازی با چهار بازیکن که به دو تیم دو نفره تقسیم می‌شوند، انجام می‌گیرد. هدف اصلی در حکم، برنده شدن در هر دست و در نهایت جمع‌آوری بیشترین امتیاز است. هر دست از بازی با انتخاب حکم، که توسط یک بازیکن به عنوان حاکم تعیین می‌شود، آغاز می‌گردد.

بهترین بازی با ورق پاسور برای ایرانیان

این انتخاب می‌تواند استراتژی بازی و شانس برد تیم‌ها را تحت تاثیر قرار دهد. جذابیت حکم در این است که علاوه بر نیاز به شانس، بازیکنان باید مهارت و دقت بالایی در بازی داشته باشند تا بتوانند دست‌ها را به نفع خود و تیم‌شان بچینند. این بازی به دلیل قوانین ساده و روان، تعامل اجتماعی و رقابت سالم، به یک انتخاب عالی برای گذراندن اوقات فراغت در میان ایرانیان تبدیل شده است.

سخن پایانی

در این مقاله از سایت فلاپ باز به بررسی کامل بازی با ورق پرداختیم، امیدواریم از این مقاله راضی بوده باشید، پیشنهاد می‌کنیم سری به دیگر مقالات ما در فلاپ باز بزنید، ما در فلاپ باز به بررسی و معرفی کامل انواع سایت پوکر ها می‌پردازیم.

بخش ویدیو