اهمیت دانستن رتبه بندی دست های پوکر
بازیکنانی که مایل هستند در بازی پوکر حرفه ای باشند، باید درباره رتبه بندی دست های پوکر آگاهی کاملی داشته باشند. همچنین لازم است که بازیکنان همه استراتژی ها و تکنیک های این بازی را فرا گیرند تا بتوانند از طریق ترکیب آن ها، بهترین نتیجه را کسب کنند. همان طور که می دانید بازیکنان در هر دست پوکر با ۵ کارت بازی می کنند که هر ست ۵ تایی کارت بر اساس رنگ کارت ها و یا پشت سر هم بودن اعداد و تعداد مشابه از یک خال نام مخصوص خود را دارد.
بازیکنی در این بازی می تواند برنده باشد که در هر دور بازی قوی ترین دست را داشته باشد. آرزوی هر بازیکنی رسیدن به بهترین نتیجه و برنده شدن در بازی پوکر است و در این راستا تصمیم داریم که در این مطلب از قوی ترین دست تا ضعیف ترین آن را در رتبه بندی دست های پوکر توضیح دهیم تا شما با در نظر گرفتن همه قوانین این توانایی را بدست آورید تا بهترین و برترین نتیجه را گرفته و رقیبی در بازی پوکر نداشته باشید.
ترتیب رتبه بندی دست های پوکر
از نکات مهم و اساسی در بازی پوکر نحوه و روش تقسیم امتیازات این بازی می باشد. بازیکنان علاقه مند به بازی پوکر لازم است پیش از فرا گرفتن هر استراتژی در بازی، این توان را داشته باشند تا ارزش کارت های موجود در دست خود را تشخیص دهند. در واقع هنگام پایان یک دست بازی است که ارزش کارت ها مشخص می گردد. زیرا در دست هر بازیکن ۵ کارت وجود دارد که ارزش آن ها در مقایسه با هم باید مشخص شود. در ادامه به ترتیب رتبه برنده بودن از روی کارت موجود در دست ها در بازی پوکر می پردازیم:
[su_button url=”https://hazarat.world/?referer=302003″ target=”blank” style=”flat” center=”yes” radius=”10″ icon=”icon: gift” rel=”nofollow”] ثبت نام و دریافت بونوس[/su_button]
1.رویال فلاش Royal flush
در رتبه بندی کارت ها یا همان Hand Ranking در بازی پوکر، رویال فلاش قوی ترین و بالاترین دست بوده و کارت های این دست در ترتیب رتبه ها، بالاترین ارزش را نسبت به بقیه دارد. در این دست ۵ کارت از یک خال و به ترتیب ۱۰، سرباز، بی بی، شاه، آس می باشد. بنابراین باید بازیکنان توجه بیشتری به جمع کردن کارت های هم خال و پشت سر هم داشته باشند. نکته مهم بازی این است که در دست رویال فلش در بازی پوکر با ارزش ترین کارت ها، خال پیک می باشد.
2. رنگ و ردیف straight flush
در ترتیب رتبه بندی دست های پوکر، دومین رتبه استریت فلاش است. یعنی اینکه 5 کارت پشت سر هم از یک خال و یک رنگ باشد. در این دست، اعداد پشت سر هم یا خال اهمیتی نداشته و مثلا بازیکن از عدد ۳ تا ۷ از خال خشت یا ۲ تا ۶ از خال پیک را در دست دارد که در این مواقع می گوییم straight flush اتفاق افتاده است که این حالت از نظر ارزش در رتبه دوم بازی پوکر قرار دارد.
3. کاره Four of a kind
رتبه کاره یا چهار تایی زمانی رخ می دهد از یک تصویر یا یک عدد، ۴ عدد کارت باشد. برای مثال از ۵ کارت دست بازیکن، ۴ کارت آن شاه یا ۹ یا هر عددی باشد که به آن کاره شاه یا کاره ۹ و یا … می گویند. کارت پنجم هر چیزی می تواند باشد. کارات ها به ترتیب از آس تا عدد ۲ ارزش گذاری می گردند و در مواقعی که دو بازیکن با هم در دستی هم کاره شوند، دست آن بازیکنی برنده است که کاره با امتیاز بالاتری دارد. مثلا در بازی پوکر اگر دو بازیکن هم کاره شوند، یکی کاره ۸ باشد و دیگری کاره شاه، برنده دست کاره شاه است که رتبه و ارزش بالاتری دارد.
4. فول هوس Full house
حالت Full houseکه رتبه سوم را در رتبه بندی دست های پوکر دارد، زمانی رخ می دهد که از ۵ کارت دست بازیکن، ۳ کارت هم رتبه و ۲ کارت دیگر نیز هم رتبه باشند. برای مثال دست فول هوس می توان گفت زمانی که از ۵ کارت دست بازیکن ۳ کارت بی بی در کنار ۲ کارت با عدد ۵ یا ۳ ورق آس در کنار دو ورق سرباز باشد، رتبه این دست، رتبه سوم می باشد.
5. رنگ Flush
گاهی در بازی پوکر پیش می آید که کارت ها از لحاظ ترتیبی هیچ گونه تناسبی ندارند ولی از یک خال هستند که به این حالت، هم رنگ یا Flushمی گویند و در لیست رتبه بندی، رتبه پنجم را دارد. پس فلاش یا پوکر رنگ به پنج کارتی می گویند که بدون ترتیب پشت سر هم بودن از یک خال باشند.
6. ردیف straight
در حالت ردیف یا straight همان طور که از نام آن مشخص است، ۵ کارت موجود در دست بازیکن به ترتیب است و اینکه از چه خالی باشد اهمیتی ندارد. مثلا کارت ها از عدد ۴ شروع می شود و تا ۸ ادامه دارد و خال های آن متفاوت است.
7. ست یا سه تایی Three of a kind
در حالت سه تایی که در رتبه بندی دست های پوکر در رتبه هفتم قرار دارد، ۳ کارت از،۵ کارت دست بازیکن با هم ست بوده و شبیه هم هستند. ولی دو کارت دیگر هیچ تناسبی با هم ندارند. برای مثال ۳ کارت شاه و دو کارت دیگر یا مثلا ۳ تا کارت ۷ و دو تا کارت دیگر.
8. دو جفت یا دو پر Two pair
حالت دو پر به حالتی می گویند که از بین ۵ کارت موجود در دست بازیکن، از ۲ خال مختلف، ۲ کارت جفت باشند. مثلا دو کارت سرباز پیک و سرباز گشنیز در کنار دو کارت ۷ دل و آس و یا دو تا آس و دو تا ۵ که این دست در رتبه هشتم یا Two pair قرار می گیرد.
9. یک جفت pair
در رتبه بندی دست های پوکر در حالت یک جفت pair، از ۵ کارت موجود، دو کارت هم رتبه ولی از دو خال مختلف هستند که برای مثال این حالت می توان گفت مثلا دو کارت با شماره ۵ در میان همه کارت ها یا دو سرباز در ۵ کارت موجود، که به آن رتبه یک جفت می گویند.
10. کارت بالا High card
این حالت زمانی رخ می دهد که 5 کارت موجود در دست بازیکنان هیچ کدام از امتیازهای گفته شده در بالا را نداشته باشند. در این میان بازیکن برنده آن بازیکنی است که کارت با ارزش تری نسبت به دیگران داشته باشد. برای مثال بزرگترین کارت یک بازیکن، کارت شاه است در حالی که بزرگترین کارت بازیکن دیگر، آس می باشد. پس دارنده کارت آس برنده بازی است.
تشخیص برنده با تقسیم پات در بازی پوکر
گاهی موقع پیش می آید که در رتبه بندی دست های پوکر، چندین دست قرار دارند. در این هنگام علاوه بر رده بندی نوع دست ها جهت تعیین بازیکن برنده، که اساس و معیار اصلی بازی است، گاهی نیز در دست ها حالت هایی به وجود می آید که چند بازیکن هر کدام یک مدل کارت دارند که تشخیص بازیکن برنده بستگی به کارت های باقی مانده دارد و به تقسیم پات منجر می شود. بازیکن برنده در هر رتبه به صورت زیر تعیین می شود:
·پرpair
در بازی پوکر در هنگامی که چند نفر در حالت پر باشند، پر بزرگتر برنده است. برای مثال پر ۷ از پر ۵ می برد. اگر هم دو بازیکن پر یک عدد باشند، بازیکنی برنده است که کارت های دیگر او بزرگتر است. البته نباید از آن دو برگی باشد که از زمین بازی بیرون انداخته می شود. این یادآوری لازم است صورت پذیرد که از ۵ کارت روی زمین و دو کارت دست هر بازیکن، ۵ کارت برتر انتخاب می گردد.
·دو پرtwo pair
اگر در پایان بازی پوکر، چند بازیکن ۲پر باشند، بازیکنی برنده است که پر بزرگش از بقیه بزرگتر باشد. مثلا دو تا شاه و دوتا ۵ در دست بازیکنی بزرگتر از دوتا بی بی و دو تا سرباز در دست بازیکن دیگر است. پس بازیکن اول برنده می باشد. اگر دو بازیکن دو پر شبیه به هم داشته باشند، به این علت که ۴ کارت از هر بازیکن مشخص و یکسان است، کسی برنده است که برگ پنجم او بزرگتر باشد. گاهی هم بزرگترین کارت روی زمین است که در این صورت بازی مساوی اعلام شده و پولی که در این میان است بین بازیکنان به شکل مساوی تقسیم می گردد.
·سه three of a kind
در حالت سه در رتبه بندی دست های پوکر، اگر چند بازیکن همه سه باشند، بازیکنی برنده اعلام می شود که با عدد بزرگتری سه است. مثلا ۵ ۵ ۵ بزرگتر از ۳ ۳ ۳ می باشد.
·ردیف straight
در هنگامی که بازی چند بازیکن در حالت ردیف باشد، بازیکنی برنده است که ردیف او از عدد بزرگتری شروع می شود. برای مثال دست ۸ ۷ ۶ ۵ ۴ ، دست ۷ ۶ ۵ ۴ ۳ ، را می برد.
· رنگ flush
اگر در بازی پوکر چند بازیکن رنگ باشند، کسی برنده بازی است که بزرگترین کارت از خال مورد نظر را دارد. برای مثال زمانی که زمین کارت های ۸ ، ۴ ، ۳ پیک را دارد، بازیکنی که بی بی و ۲ پیک دارد، بازیکنی را که ۹ و سرباز پیک دارد می برد.
·فول full house
حالت فول در بازی پوکر شامل یک سه و یک پر می باشد. اگر چند بازیکن فول باشند، بازیکنی برنده است که سه تایی اش بزرگتر است. مثلا دست دو تا ۳ و ۳ تا سرباز دست بهتری نسبت به دو تا آس و ۳ تا ۴ می باشد.
کاره four of a kind
در رتبه بندی دست های پوکر اگر چند بازیکن کاره بشوند، بازیکن برنده آن کسی است که با عدد بزرگتری کاره می باشد. برای مثال اعداد 8888 بر اعداد 6666 برنده می شوند.
·استریت فلاش straight flush
در حالتی که چند بازیکن استریت فلاش شده باشند، آن نفری برنده است که استریت فلاش او با عدد بزرگتری شروع گردد. برای مثال ۹، ۸، ۷، ۶، ۵، بر دست ۸، ۷، ۶، ۵، ۴، برنده می شود.
[su_button url=”https://hazarat.world/?referer=302003″ target=”blank” style=”flat” center=”yes” radius=”10″ icon=”icon: gift” rel=”nofollow”] ثبت نام و دریافت بونوس[/su_button]
دست های پوکر اوماها به چه صورت است ؟
در پوکر اوماها، یکی از انواع پوکر، بازیکنان به دستهبندی و ارتقاء دستهای خود مشغول هستند. این بازی معمولاً با استفاده از دسته کامل از ۵۲ کارت انجام میشود و با 4 کارت اولیه به هر بازیکن آغاز میشود. هر بازیکن میتواند از این 4 کارت اولیه و 5 کارت ارتش (باز) که به صورت مشترک بر روی میز قرار میگیرند، یک دست پنجتایی تشکیل دهد.
حالا دستهای پوکر اوماها را به شکل مرحله به مرحله شرح میدهیم:
- توزیع اولیه کارتها: به هر بازیکن 4 کارت اولیه داده میشود.
- دور اول شرطبندی: بازیکنان شرط خود را میگذارند.
- تعویض کارتها: بازیکنان میتوانند تا 2 کارت از دست خود را با 2 کارت از کارتهای ارتش معوض کنند.
- دور دوم شرطبندی: بازیکنان شرط خود را مجدداً تغییر میدهند.
- نمایش دست: دستهای بازیکنان نمایش داده میشود و بر اساس ارزش کارتها و ترکیبها، برنده مشخص میشود.
دست های پوکر هولدم به چه صورت است ؟
در پوکر هولدم، که یکی از محبوبترین انواع پوکر است، بازیکنان با 2 کارت اولیه خود و 5 کارت مشترک (باز) روی میز، تلاش میکنند تا یک دست با ارزش بسازند. این بازی اغلب با استفاده از دسته کامل از ۵۲ کارت انجام میشود. حالا به توضیح دستهای پوکر هولدم میپردازیم:
1. توزیع کارتهای اولیه: هر بازیکن 2 کارت اولیه (کارتهای پنهان) از دیلر دریافت میکند. این دو کارت اولیه تنها به بازیکن مشخص هستند و تا زمان نمایش نهایی دست مخفی میمانند.
2. دور اول شرطبندی: بازیکنان شرطهای خود را بر اساس ارزش کارتهای خود تعیین میکنند.
3. فاز فلوپ: سه کارت مشترک به صورت باز روی میز قرار میگیرند. این سه کارت با نام “فلوپ” شناخته میشوند.
4. دور دوم شرطبندی: بازیکنان اقدام به قرار دادن شرطهای جدید میکنند یا شرطهای قبلی خود را تغییر میدهند.
5. فاز ترن: یک کارت مشترک دیگر (به نام “ترن”) به صورت باز روی میز قرار میگیرد.
6. دور سوم شرطبندی: مرحله دیگری از شرطبندی که میتواند باعث افزایش شرایط بازی شود.
7. فاز ریور: کارت پنجم و آخرین مشترک (به نام “ریور”) به صورت باز روی میز قرار میگیرد.
8. دور نهایی شرطبندی: در این مرحله، بازیکنان آخرین فرصت خود را برای شرطبندی دارند.
9. نمایش دست: بازیکنان کارتهای خود را نمایش میدهند و بر اساس ترکیبهای موجود در دستها و کارتهای مشترک، برنده دست تعیین میشود.
در پوکر هولدم، مهارتهای استراتژیک در مورد مدیریت شرطها، تحلیل ترکیبهای کارت و خواندن رفتارهای حریفان بسیار مهم است.
در نهایت امیدوارم این مقاله به شما در بهبود مهارت هایتان کمک بکند.